PublicAPI.Services.EmailServices.SendMessageELMA API Documentation
Send a message
Access path: PublicAPI.Services.EmailServices.SendMessage
Overload List

NameDescription
Public methodSendMessage(MailMessage, IEnumerable MailMessageFile )
Send a message
Public methodSendMessage(SmtpSettings, MailMessage, IEnumerable MailMessageFile )
Send a message
Public methodSendMessage(MailAddress, String, String, Boolean, Boolean, IDictionary String, String , IEnumerable MailMessageFile )
Send a message
Public methodSendMessage(IEnumerable MailAddress , String, String, Boolean, Boolean, IDictionary String, String , IEnumerable MailMessageFile , Boolean)
Send a message
Public methodSendMessage(MailAddress, MailAddress, String, String, Boolean, Boolean, IDictionary String, String , IEnumerable MailMessageFile )
Send a message
Public methodSendMessage(MailAddress, IEnumerable MailAddress , String, String, Boolean, Boolean, IDictionary String, String , IEnumerable MailMessageFile , Boolean)
Send a message
Back to Top
See Also